Sommarvikarier sökes till Skåne

Vi söker sommarvikarier till HD-Sydsvenskan, det nyhetsledande medieföretaget i västra Skåne med redaktioner i Malmö, Helsingborg, Lund, Landskrona, Höganäs, Ängelholm och Klippan. Vi söker dig som i sommar vill jobba på en redaktion som granskar, berör och underhåller. HD-Sydsvenskan är skåningarnas källa till både nytta och bildning. Digitalt, lokalt och agendasättande.

Vi söker:

• Reportrar.

• Webbredaktörer.

• Videoreportrar.

• Bildjournalister.

• Redigerare.

Vi svarar på dina frågor om jobben:
Facklig information: mm.facket@gmail.com
Sök jobben:
Sista ansökningsdag är söndag 11 mars, men vänta inte till sista stund, vi tillsätter jobben löpande. Mejla din ansökan med personligt brev (direkt i mejlet), cv (som bifogad fil i Word- eller pdf-format, eller direkt i mejlet), arbetsprover och vidtalade referenser till:
Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Kommentarer inaktiverade.