Sportreporter till Mora Tidning

Som sportreporter i Mora får du chansen att bevaka några av landets bästa lag och idrottsutövare. Vi söker en engagerad reporter som vill utvecklas i yrket för ett vikariat på ett år med chans till förlängning.

Sök här

Sommarvikariat på Skånskan

Älskar du lokaljournalistik och vill berätta om det som händer i södra- och Mellanskåne? Då ska du söka sommarjobb som journalist på Skånska dagbladet i sommar.

Sök här

Sommarvikariat på Helsingborgs Dagblad

Är du en journalist som vill granska, beröra och underhålla? Vill du jobba på ett mediehus som når över en halv miljon läsare varje dag? Då ska du söka sommarvikariat på HD i sommar. Jobben finns på redaktionerna i Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Ängelholm och Klippan.

Sök här

Sydsvenskan söker vikarier

Älskar du journalistik och vill jobba på södra Sveriges ledande mediehus? Nu kan du söka sommarvikariat på Sydsvenskans redaktioner i Malmö och Lund.

Sök här

Printredigerare till sommaren

Vill du tillbringa sommaren med att göra papperstidningar? Välkommen att söka sommarvikariat i Bonnier News Locals redigeringsnav i Sundsvall. Vi söker både dig som är erfaren redigerare och dig som är i början av din karriär.

Sök här

Nu söker vi sommarvikarier till Expressen

Expressen är ett av landets ledande mediehus som är igång dygnet runt alla dagar om året. Jobben finns på avdelningarna nyheter, sport, nöje/sociala medier och Expressen TV med placering på redaktionen i Stockholm.

Sök här

Jobba på DN i sommar!

Vill du vara med där Sveriges viktigaste journalistik skapas? Sök sommarvikariat på Dagens Nyheter. Redaktionen i Stockholm söker bland annat reportrar,  webbredaktörer och redigerare. Du kan även söka reportertjänster till redaktionerna i Malmö, Göteborg, Umeå och Luleå.

Sök här

Vill du jobba som journalist i sommar?

Då ska du söka sommarjobb som journalist på någon av Bonnier News Locals 30 redaktioner mellan Nynäshamn i söder och Örnsköldsvik i norr. Vi söker cirka 200 journalister i sommar till våra lokaltidningar, bland annat reportrar, webbredaktörer och printredigerare.

Sök här

Reportrar till Småland och Skaraborg

Är du en nyfiken journalist som brinner för journalistik med lokal förankring? Nu kan du söka sommarvikariat på någon av Bonnier News Locals 12 titlar i Småland och Skaraborg.

Sök här

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.

Skicka spontanansökan