Sommarvikariat på Helsingborgs Dagblad

Är du en journalist som vill granska, beröra och underhålla? Vill du jobba på ett mediehus som når över en halv miljon läsare varje dag? Då ska du söka sommarvikariat på HD i sommar. Jobben finns på redaktionerna i Helsingborg, Landskrona, Höganäs, Ängelholm och Klippan.

Sök här

Sydsvenskan söker vikarier

Älskar du journalistik och vill jobba på södra Sveriges ledande mediehus? Nu kan du söka sommarvikariat på Sydsvenskans redaktioner i Malmö och Lund.

Sök här

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.

Skicka spontanansökan