Nu söker vi sommarvikarier till Dagens industri

Vill du jobba på landets största och viktigaste kanal för ekonominyheter? Nu söker Dagens industri webbredaktörer, printredaktörer och reportrar till sommarens vikariat.

Sommarvikarier till lokaltidningar 2024

Vill du vara med och skapa viktig journalistik i sommar? Vi söker cirka 200 journalister till sommarvikariat på lokaltidningar i mellersta och norra Sverige. Sök sommarjobb på någon av Bonnier News Locals 30 redaktioner mellan Nynäshamn i söder och Örnsköldsvik i norr.

Reportrar till Småland och Skaraborg i sommar

Är du samhällsintresserad, nyfiken och brinner för den lokala bevakningen? Då ska du söka sommarjobb på någon av Bonnier News Locals elva titlar i Småland och Skaraborg.

Jobba med lokaljournalistik i Skåne i sommar

Nu söker vi sommarvikarier för arbete på Skånska dagbladets redaktioner i Mellanskåne. Den största redaktionen finns i Eslöv, men som reporter på Skd bevakar man en rad olika kommuner.

Sommarvikarier till Sydsvenskan

Sydsvenskan är ett av landets ledande mediehus och når över 300 000 läsare varje dag. Nu söker vi sommarvikarier till redaktionerna i Malmö och Lund.

HD söker sommarvikarier

Älskar du journalistik och vill vara med och berätta om det som händer både i stort och smått? Då ska du söka sommarjobb på någon av Helsingborgs Dagblads redaktioner i Landskrona, Helsingborg, Höganäs och Ängelholm.

DN:s ledarredaktion söker sommarvikarier

Vill du befinna dig i den politiska debattens centrum? Vill du få möjlighet att varje dag påverka tusentals läsare? Nu söker Dagens Nyheter sommarvikarier till ledarsidan.

Journalister till Nerikes Allehanda

Nu söker NA journalister för sommarens vikariat. Vi söker dig som är samhällsintresserad, allmänbildad och nyfiken, har ett gott publicistiskt omdöme och som vill ha en rolig, spännande och händelserik sommar i Örebro.

VLT söker journalister till sommaren

Vi behöver reportrar till nyheter och sport, samt liveredaktörer till desken. Sök redan nu om du vill ha en rolig, spännande och händelserik sommar i VLT-huset mitt i Västerås.

Kom och jobba i Dalarna i sommar!

Vill du vara med och berätta om det som händer i Dalarna i sommar? Vi söker cirka 30 journalister för sommarvikariat på lokaltidningarna i Dalarna.

Printredigerare till Bonnier News Locals Redigeringsnav – sommarvikariat 2024

Vill du tillbringa sommaren med att göra papperstidningar? Välkommen att söka sommarvikariat hos Bonnier News Locals redigeringsnav i Sundsvall och Malmö.

Jobba på Expressen i sommar! 

Vill du jobba på en tidning som varje dag når 5 miljoner läsare och tittare? Nu söker Expressen reportrar, webbredaktörer, redigerare och sociala medier-redaktörer till sommarens vikariat.

Nu söker vi sommarvikarier till DN 2024

Vill du vara med där Sveriges viktigaste journalistik skapas? Kom och jobba med oss på Dagens Nyheter! Nu kan du söka sommarens vikariat som journalist. Vi söker reportrar, webbredaktörer, podcastproducenter, redigerare, sociala medier-redaktörer med mera.

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.