Liveredaktör till Sundsvalls Tidning

Har du ett brinnande intresse för snabba nyheter och vill ha en central roll när det bränner till i nyhetsarbetet? Då är det här vikariatet för dig. Som liveredaktör vid desken på Sundsvalls Tidning är du spindeln i nyhetsnätet.

Sök här

Reporter till Tidningen Härjedalen

Vill du jobba i västra Härjedalen? Tidningen Härjedalen söker en reporter med uppdrag att rapportera om vad som händer i området, stort och smått. Tjänsten är ett långt vikariat på 60 procent, perfekt för dig som vill kombinera arbete med en rik fritid i Härjedalens fjällvärld.

Sök här

Reporter till Mora Tidning

Mora Tidning, Dalarnas näst största tidning, söker en reporter för ett vikariat till och med 15 januari 2023. Tillträde så snart det går.

Sök här

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.

Skicka spontanansökan