Journalist till Dala-Demokraten

Med redaktionen i Falun är Dala-Demokraten en nyhetsförmedlare för hela Dalarna – och har så varit ända sedan 1917. Är du en journalist som älskar just lokaljournalistik finns nu möjligheten att jobba i en reporterroll, som även omfattar inhopp som nyhetschef samt en del deskarbete (webb).

Sök här

Tidningen Ångermanland söker journalist till Sollefteå

Älskar du lokal journalistik, är nyfiken och har ett stort samhällsintresse är det här ett drömjobb för dig! Som reporter tar du dig an snabba nyheter, träffar de spännande människorna som intresserar våra läsare och ägnar dig åt djupare nyhetsgranskning.

Sök här

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.

Skicka spontanansökan