Sommarvikariat Dagens Nyheter

Nu är det dags. Sök sommarvikariat som journalist på Dagens Nyheter 2022. Vi behöver reportrar, webbredaktörer och redigerare.

Sök här

Sommarvikariat Expressen

Nu söker vi sommarvikarier till Expressen. Jobben finns på avdelningarna nyheter, sport, Premium, nöje/sociala medier samt Expressen TV. Samtliga tjänster har placering på redaktionen i Stockholm.

Sök här

Sommarvikariat Dagens industri

Nordens största affärstidning söker ekonomikunniga vikarier. Rekryteringen sker löpande så klicka på länken här bredvid och ansök redan idag.

Sök här

Sommarvikariat Kvällsposten

Nu söker vi sommarvikarier till Kvällsposten i Malmö. Vi letar efter dig som brinner för särskilt för nyheter, reportage och granskningar. Tjänsterna finns på både deras nyhets- och sportredaktion.

Sök här

Sommarvikariat GT

GT söker nu sommarvikarier till redaktionen i Göteborg. Vi vill träffa dig som är en driven och nyfiken journalist med näsa för nyheter och stor vana av digital publicering.

Sök här

Sommarvikariat Bonnier News Local

Nu kan du söka sommarvikariat som journalist på lokaltidningar, från Nynäshamn och Örebro i söder till Örnsköldsvik och Östersund i norr.

Sök här

Sommarvikariat Bonnier News Local

Till Bonnier News Locals 12 titlar i Småland och Skaraborg söker vi nu sommarvikarier som ska jobba med nyheter och sport.

Sök här

Sommarvikariat på Sydsvenskan

Vi söker dig som vill jobba på Sydsvenskans redaktioner i Malmö och Lund i sommar. Sök nu för att få chansen att arbeta på en redaktion som når 550 000 läsare varje dag.

Sök här

Sommarvikariat på Helsingborgs Dagblad

Nu söker vi dig som vill jobba på Helsingborgs Dagblad i sommar och på redaktionerna i Landskrona, Helsingborg, Höganäs, Ängelholm och Klippan.

Sök här

Sommarvikariat på Skånska Dagbladet

Nu söker vi sommarvikarier för arbete på Skånska dagbladets redaktioner i Mellanskåne och södra Skåne. De största redaktionerna finns i Malmö och Eslöv, men vi bevakar flera andra kommuner.

Sök här

Sommarvikariat som printredigerare

Vi behöver redigerare till våra lokaltidningar. Sök sommarvikariat på Bonnier News Locals redigeringsnav i Sundsvall.

Sök här

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkommen att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.

Skicka spontanansökan