Norrtelje Tidning söker reporter  

Vill du få chansen att jobba med lokaljournalistik i vackra Roslagen? En av Norrtelje Tidnings reportrar ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie. Vikariatet börjar 1 mars och gäller året ut med chans till förlängning.

Jobba på Expressen i sommar! 

Vill du jobba på en tidning som varje dag når 5 miljoner läsare och tittare? Nu söker Expressen reportrar, webbredaktörer, redigerare och sociala medier-redaktörer till sommarens vikariat.

Nu söker vi sommarvikarier till DN 2024

Vill du vara med där Sveriges viktigaste journalistik skapas? Kom och jobba med oss på Dagens Nyheter! Nu kan du söka sommarens vikariat som journalist. Vi söker reportrar, webbredaktörer, redigerare, sociala medier-redaktörer med mera.

Sök jobb hos oss

Vi söker ständigt nya medarbetare för uppdrag på våra kundföretag. Journalister med olika kompetenser är alltid välkomna att skicka in en öppen ansökan till oss.

Din ansökan hamnar då i vår bank av ansökningar och kan matchas mot de behov av redaktionell kompetens som våra kunder har.
Eftertraktade är främst reportrar med erfarenhet inom olika områden – även med tv-kompetens, och webbredaktörer, men även till exempel printredigerare och ledarskribenter.

Du som söker kan vara i början av din journalistkarriär, eller ha lång erfarenhet av arbete på en redaktion. Vi är intresserade av att få veta vad du kan erbjuda.